Kvindelige Studenters Sangforening

 

Kvindelige Studenters Sangforening (KSS) er det offisielle kvinnekoret til Universitetet i Oslo. Koret ble grunnlagt i 1895 og er verdens eldste akademiske kvinnekor.

Les mer…

 
KSS Eurovision.jpg

Aktuelt

 

Vi hadde en super opplevelse da vi deltok i den norske finalen av Eurovision for Choir i NRKs Store Studio, den 7. april. Konkurransen ble sendt live på radio på NRK Klassisk, og vil også vises på TV 28. april, i programmet Hovedscenen på NRK. Vi gratulerer vinnerne, Volve Vokal, som skal representere Norge i den internasjonale finalen i Gøteborg 3. august!

Vi fortsetter nå semesteret med øvingsinnspurt før vi skal reise til Cork, Irland, i begynnelsen av mai. Der skal vi delta på Cork International Choral Festival ved å synge flere konserter, og ikke minst delta i en konkurranse kalt Fleischmann International Trophy Competition. Før avreise vil vi holde en gratis minikonsert, hvor vi vil synge repertoaret vi skal ta med oss dit, inkludert konkurranserepertoaret. Hjertelig velkommen til å komme å høre på, 30. april kl 20, i foajeen på Georg Sverdrups hus på Blindern.

Se ellers mer info om konserter i konsertkalenderen og følg oss gjerne på Facebook eller Instagram for et innblikk i våre aktiviteter.

 

KSS på Instagram