Luciakonsert
Dec
13
7:00 AM07:00

Luciakonsert

Tradisjonen tro holder koret også i år sin Lucia-konsert tidlig om morgenen 13. desember, til inntekt for et veldedig formål. I år, som i 2018, går overskuddet til organisasjonen Zulu-fadder, som blant annet jobber for å sikre jenter mulighet til utdanning. Konserten vil finne sted i Oslo Domkirke.

Gjester Det norske Jentekors Aspiranter

Billetter

View Event →

"Mot sommer" - sommerkonsert med KSS
Jun
11
7:00 PM19:00

"Mot sommer" - sommerkonsert med KSS

I august deltar Kvindelige Studenters Sangforening i årets tredje og siste konkurranse, denne gangen i Gøteborg! Repertoaret på kveldens konsert tar utgangspunkt i de to konkurransekategoriene vi skal delta i. I kategorien kvinnekor synger vi musikk av blant annet Fartein Valen, György Orbán & Giuseppe Verdi. Den andre kategorien er folkemusikk med arrangementer av blant andre Lars Morset, Knut Nystedt og Henrik Ødegaard.

Dirigent: Marit Tøndel Bodsberg Weyde.

Dørene åpnes kl. 18.30. Billetter fås kjøpt på www.ticketco.no eller i døra. Pris kr. 200,- (150,- for student/barn/honnør).

Hjertelig velkommen!

View Event →
May
17
8:00 AM08:00

Sang ved bekransningen av Camilla Colletts statue

Tradisjonen tro synger KSS også i år ved bekransningen av Camilla Colletts statue i Slottsparken på 17. mai. Årets taler er Grete Herlofson, generalsekretær i Norske Kvinners Sanitetsforening.

Før talen vil koret synge “Gud signe vårt dyre fedreland” av Elias Blix, arrangert av KSS´ dirigent Marit Tøndel Bodsberg Weyde, og etter talen synges “Ja, vi elsker”.

View Event →
Minikonsert før avreise til Cork
Apr
30
8:00 PM20:00

Minikonsert før avreise til Cork

I starten av mai reiser Kvindelige Studenters Sangforening til Cork i Irland for å delta i korkonkurranse og holde konserter. I den anledning ønsker vi å fremføre vårt konkurranse - og konsertrepertoar i foajeen i Georg Sverdrups Hus (Blindern)!  

Hjertelig velkommen til vår generalprøve 30.april kl.19! 

Les mer om konkurransen her: https://www.corkchoral.ie/about/ 

View Event →
Åpen generalprøve før Eurovision
Mar
19
7:30 PM19:30

Åpen generalprøve før Eurovision

I år deltar vi i den første norske finalen i Eurovision Choir of the Year den 7.april. I den anledning synger vi gjennom repertoaret i en åpen generalprøve på Blindern den 19.mars. Vi ønsker oss publikum, så kom gjerne og hør på!

Generalprøven finner sted i foajeen i Georg Sverdrups hus kl.19:30

View Event →
Luciamorgen i Paulus kirke
Dec
13
7:30 AM07:30

Luciamorgen i Paulus kirke

KSS inviterer til vår tradisjonelle Luciakonsert 13.desember, denne gangen i Paulus kirke. Med oss har vi aspirantkoret i Det Norske Jentekor og sammen vil vi skape en stemningsfull konsert en tidlig Luciamorgen mens Oslo våkner rundt oss. Etter konserten vil vi tradisjonen tro servere deilige lussekatter og varm kaffe. 

Overskuddet av inntektene fra konserten går i år til organisasjonen Zulufadder som ble startet av skuespiller Mari Maurstad i 2005. Zulufadders målsetning er å skape et bærekraftig samfunn, samt sørge for at barn og unge får en bedre fremtid. Du kan lese mer om Zulufadder her: www.zulufadder.no 

View Event →
Releasekonsert
Jun
2
7:00 PM19:00

Releasekonsert

KSS lanserer albumet "Som den gylne sol frembryter". Utgivelsen inneholder komposisjoner og arrangementer som strekker seg over hundre år i tid, og bærer preg av både nasjonalromantikk og folkemusikk. Mange av sangene er gamle folketoner i ny drakt, arrangert spesielt for koret. Vi synger repertoaret fra platen.

Billetter     Facebook-arrangement

 

View Event →
17. Mai - Norwegian Constitution Day
May
17
8:00 AM08:00

17. Mai - Norwegian Constitution Day

KSS feirer Norges nasjonaldag! 

Kl. 8 synger vi ved statuen av Camilla Collett i Slottsparken. Det blir tale ved Sofia Nesrine Srour, en av "De skamløse jentene". KSS har sunget ved statuen hver 17.mai siden avdukingen i 1911.

Kl. 9 synger vi på Eidsvolls plass ved Christian Fredriks statue. Tale ved Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen

 

View Event →