Luciamorgen i Paulus kirke
Dec
13
7:30 AM07:30

Luciamorgen i Paulus kirke

KSS inviterer til vår tradisjonelle Luciakonsert 13.desember, denne gangen i Paulus kirke. Med oss har vi aspirantkoret i Det Norske Jentekor og sammen vil vi skape en stemningsfull konsert en tidlig Luciamorgen mens Oslo våkner rundt oss. Etter konserten vil vi tradisjonen tro servere deilige lussekatter og varm kaffe. 

Overskuddet av inntektene fra konserten går i år til organisasjonen Zulufadder som ble startet av skuespiller Mari Maurstad i 2005. Zulufadders målsetning er å skape et bærekraftig samfunn, samt sørge for at barn og unge får en bedre fremtid. Du kan lese mer om Zulufadder her: www.zulufadder.no 

View Event →
Releasekonsert
Jun
2
7:00 PM19:00

Releasekonsert

KSS lanserer albumet "Som den gylne sol frembryter". Utgivelsen inneholder komposisjoner og arrangementer som strekker seg over hundre år i tid, og bærer preg av både nasjonalromantikk og folkemusikk. Mange av sangene er gamle folketoner i ny drakt, arrangert spesielt for koret. Vi synger repertoaret fra platen.

Billetter     Facebook-arrangement

 

View Event →
17. Mai - Norwegian Constitution Day
May
17
8:00 AM08:00

17. Mai - Norwegian Constitution Day

KSS feirer Norges nasjonaldag! 

Kl. 8 synger vi ved statuen av Camilla Collett i Slottsparken. Det blir tale ved Sofia Nesrine Srour, en av "De skamløse jentene". KSS har sunget ved statuen hver 17.mai siden avdukingen i 1911.

Kl. 9 synger vi på Eidsvolls plass ved Christian Fredriks statue. Tale ved Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen

 

View Event →