Back to All Events

Luciamorgen i Paulus kirke

  • Paulus kirke 31 Thorvald Meyers gate Oslo, Oslo, 0555 Norway (map)

KSS inviterer til vår tradisjonelle Luciakonsert 13.desember, denne gangen i Paulus kirke. Med oss har vi aspirantkoret i Det Norske Jentekor og sammen vil vi skape en stemningsfull konsert en tidlig Luciamorgen mens Oslo våkner rundt oss. Etter konserten vil vi tradisjonen tro servere deilige lussekatter og varm kaffe. 

Overskuddet av inntektene fra konserten går i år til organisasjonen Zulufadder som ble startet av skuespiller Mari Maurstad i 2005. Zulufadders målsetning er å skape et bærekraftig samfunn, samt sørge for at barn og unge får en bedre fremtid. Du kan lese mer om Zulufadder her: www.zulufadder.no 

Earlier Event: December 2
Julekonsert i Sarpsborg
Later Event: December 18
Julekonsert i Uranienborg kirke